Cum au fost ultimele 2 seminarii?

Astazi a avut loc cel de-al treilea si ultimul din cele 3 seminarii cu tema Creationismul Stiintific. Au participat 23 de persoane, desi la ora 15:50 a inceput sa ploua si am crezut ca vor veni mult mai putini. Materialul vizionat astazi se numeste „Exmatriculat, inteligenta nu e permisa”.

Spre deosebire de al doilea seminar, cand au participat doar 15 persoane (tot din cauza ploii), in cadrul seminarului de astazi participantii au fost mult mai implicati in discutiile de dupa vizionarea materialului.

In cel de-al doilea seminar am vizionat documentarul „Planeta privilegiata” si discutiile au fost mai incitante si mai antrenante ca la primul seminar, desi au fost mai putini participanti. In ultimul seminar m-am bucurat sa ii vad pe participanti discutand intre ei, adica punand intrebari altor participanti si m-am bucurat sa ii vad ca isi exprima ideile intr-un mediu academic in mod liber. De fapt, acesta a fost si scopul acestui eveniment, sa deschida calea catre un dialog pe baza dovezilor stiintifice prezentate in materialele video.

M-am bucurat sa vad in chestionarele de evaluare ca marea majoritate, adica peste 95%, au apreciat acest eveniment si au spus ca ar trebui repetate astfel de evenimente. Cam acelas procent au afirmat ca dovezile prezentate au fost noi si unul din participanti chiar a spus ca se simte nervos pt ca nu a avut pana acum acces la aceste informatii.

O alta bucurie proprie a fost ca mai multe persoane au spus ca le-a placut faptul ca amble teorii au fost prezentate intr-un mod stiintific si nu a fost nici una din ele denigrata, ci a fost o prezentare pur stiintifica si obiectiva.

Pozele de mai sus, primele 6, sunt de la cel de-al doilea seminar. Se poate vedea ca au fost mai putini participanti. Urmatoarele sunt de la cel de azi.

De remarcat in toate cele 3 seminarii este diversitatea participantilor, ceea ce este un lucru imbucurator pt mine.

La sfarsitul seminariilor s-au inmanat diplome de participare, materiale informative si DVD-uri cu toate materialele vizionate si altele asemenea, si s-au completat chestionarele de evaluare a intregului proiect.

Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ocazia de a vorbi in mod liber in Universitatea din Petrosani despre adevarata stiinta, aceea care ne indreapta ochii in sus, si ma rog ca participantii sa mediteze la Creatorul lor Inteligent.

Rugati-va pentru urmatoarele proiecte, si anume unul despre droguri si unul despre sex, pe care planuiesc sa le prezint in Univeristatea si liceele din Petrosani.

Published in: on Mai 28, 2009 at 7:10 pm  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://calvinisti.wordpress.com/2009/05/28/cum-au-fost-ultimele-2-seminarii/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. felicitari inca odata pentru, nu exagerez, aceasta REALIZARE! si multumiri fie aduse lui Dumnezeu.

    revenind la un mesaj anterior, as fi interesat de materialele informative inmanate (nu de materialele video) daca le-ai putea eventual afisa.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: