Invitat la o emisiune despre spiritualitate New Age

Dragii mei, scriu acest articol pentru a va ruga sa mijlociti impreuna cu mine pt sufletele telespectatorilor care vor viziona Vineri 12.06.2009, la ora 20:00, Emisiunea ‘Spiritul Timpului’ cu tema ‘Omul si Dumnezeu: aceeasi realitate?’

In cadrul acestei emisiuni am fost invitat sa vorbesc despre propria mea intalnire cu Dumnezeu, asa ca am putut marturisi despre mila, rabdarea si indurarea Sa in viata mea si am reusit pe scurt sa explic moartea ispasitoare a lui Hristos pe cruce. Am incercat sa sublinez problema pacatului si nevoia de un mantuitor real in spatiu si timp care sa plateasca pentru vina noastra reala si morala inaintea unui Dumnezeu drept si sfant care nu poate ierta pacatul fara jertfa. Desi moderatoarea este cat se poate de New Age si din punctul meu de vedere nu are nici o treaba cu Dumnezeul real, am reusit cu ajutorul lui Dumnezeu sa prezint cat de cat crestinismul in mod corect.

A doua parte a emisiunii am discutat despre revelatia generala, pornind de la seminariile cu tema ‘Creationismul Stiintific’ pe care le-am sustinut in Universitate si am accentuat pe personalitatea lui Dumnezeu, deoarece stiam ca New Age promoveaza un dumnezeu impersonal si am vrut sa combat un pic si aceasta eroare.

In incheiere am reusit sa insist pe importanta Domnului Isus in mantuire, in revelatie si am dat binele cunoscut exemplu cu Domnul Isus, care a fost fie un demonizat, fie un lunatic, fie cine a zis ca a fost. Cu asta am cuplat pretentia Lui de a fi calea, adevarul si viata cu faptul ca nimeni nu poate merge la Tatal decat prin El si am cam strans-o cu usa pe moderatoare, care nu vroia sa nege importanta Domnului, dar nici nu putea accepta pretentiile Lui exclusiviste.

In incheiere ca orice crestin bun, am citit un pasaj din Biblie, anume Romani 1:16-32 si in mod providential in acest pasaj era atacat chiar panteismul ei, evolutionismul de care am vorbit si imoralitatea care carcaterizeaza societatea noastra.

Sper sa fac rost de inregistrare si sa o pun pe blog.

Pana atunci Domnul sa va binecuvanteze si va rog sa nu uitati sa va rugati pt cei ce vor urmari emisiunea.

Soli Deo Gloria

Published in: on Iunie 10, 2009 at 5:50 pm  Comments (3)  

The URI to TrackBack this entry is: https://calvinisti.wordpress.com/2009/06/10/invitat-la-o-emisiune-despre-spiritualitate-new-age/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 comentariiLasă un comentariu

  1. Precizeaza pe ce televiziune va fi emisiunea ? Un post local ?

    • Este un post local numit Tv Parang.
      Inca o data zic rugati-va pt telespectatori.
      Madalin

  2. ne bucuram pt voi si pt lucrarea voastra! Dumnezeu sa va binecuvinteze!(Logos)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: