Conferinta: SFINTENIA LUI DUMNEZEU

Dragii mei ma bucur sa am privilegiu de a va invita la o conferinta pe tema Sfinteniei lui Dumnezeu pe data de 8 Mai 2010 la Arad. Inainte sa prezint conferinta vreau sa impartasesc cu voi ceva ce ma gandeam ieri cand am auzit povestea unui frate din Biserica care ne spunea ca oamenii din lume stiu toti ca Dumnezeu este dragoste. Mi-am adus aminte ca pe vremuri era la fel, atributul preferat al celor din lume era dragostea, dar spre deosebire de azi Biserica insista pe atributul sfinteniei. Oamenilor trebuie sa li se aduca aminte ca avem de-a face cu un Dumnezeu Sfant si ca suntem in pericol sa ne intalnim cu El total nepregatiti.

Sfințenia lui Dumnezeu a fost umbrită și prin urmare doctrina bisericii și etica ei au fost afectate și lipsite de strălucirea lor divină. Distracția a luat locul închinării reverențioase în multe biserici, Evanghelia a fost greșit înțeleasă și neglijată, iar biserica a fost asimilată de cultură în loc să caute să transforme cultura prin predicarea Cuvântului lui Dumnezeu. Dacă vrem ca biserica să-și recâștige „gustul de a săra” trebuie să facem ceva.

Conferința din acest an privește la învățătura Scripturii despre Sfințenia lui Dumnezeu și la felul în care aceasta influențează închinarea, doctrina și umblarea noastră personală cu Dumnezeu.

Pastorul David Kay, Roger Brezier și Nicolae Chiciudean vor proclama și apăra doctrina sfințeniei lui Dumnezeu. Iată și subiectele:

  • Sfințenia lui Dumenzeu
  • Omul sfânt
  • Biserica sfântă
  • Închinare sfântă

Vă invit și vă aștept cu drag.

Mircea Aioanei
Logos, Arad
www.bisericabaptist alogos.ro
Reclame
Published in: on aprilie 15, 2010 at 2:01 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://calvinisti.wordpress.com/2010/04/15/conferinta-sfintenia-lui-dumnezeu/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: