Isus te iubeste!!!

Am scris acest articol dupa ce am avut cateva discutii cu niste frati dragi, carora nu le voi da numele, dar carora le voi trimite acest link. Cred ca noi, calvinistii, ne-am saturat asa de mult de evanghelizare proasta care nu incepe biblic cu mania lui Dumnezeu, incat avem tendinta sa respingem anumite adevararuri ale Scripturii doar pentru ca altii le folosesc in mod gresit si le aplica cui nu trebuie. Cred ca ne-am saturat sa-i auzim pe unii spunand pe strada la orice om  „Isus te iubeste!” si incepem sa nu mai credem ca ne iubeste nici pe noi, copiii Sai. Pentru ca traim in lumea asta care nesocoteste pacatul si minimalizeaza pedeapsa iadului, oamenii asteptandu-se la cazane peste care sa fie ei sefi in iad, pentru ca nu mai exista frica de Domnul inaintea ochilor asa-zisilor crestini, pentru ca mania lui Dumnezeu nu mai ingrozeste pe nimeni, noi ne concentram atat de mult pe ea, o subliniem atat de des si o promovam atat de tare, incat tindem sa uitam ca „Isus te iubeste!” ni se aplica noua celor care credem in El. Marele teolog Karl Barth a fost intrebat o data care este cel mai profund lucru pe care l-a invatat din Biblie, iar el a raspuns „Isus ma iubeste da, Asa-mi spune Biblia”. Cred ca nu e lucru mai important si mai inaltator, care sa ne faca sa evanghelizam, sa perseveram in sfintenie, sa luam in serios chemarea noastra, sa Il dorim pe Dumnezeu si sa nu ne legam inimile de lumea asta stricata, ca adevarul ca Isus ne iubeste cu toata inima Sa si nu trebuie sa ne-o dovedeasca pt ca El a dovedit-o deja in mod suprem, dincolo de orice disputa, la curce. Crucea lui Cristos ne arata ca El este pentru noi, ca ne iubeste si a fost in stare sa-si dea si viata pentru noi. Asa ca va invit sa mediati la cuvintele inspirate ale lui Pavel din Romani 8:30,31 „Deci, ce vom zice noi în faţa tuturor acestor lucruri? Dacă Dumnezeu este pentru noi, cine va fi împotriva noastră? El, care n-a cruţat nici chiar pe Fiul Său, ci L-a dat pentru noi toţi, cum nu ne va da fără plată, împreună cu El, toate lucrurile?”

Gandeste-te crestine ca Dumnezeu trebuia sa aleaga cine sa moara: tu sau Isus; si a ales ca Isus sa moara si tu sa traiesti. Intr-un fel te-a iubit pe tine mai mult, asa incat L-a dat pe Isus in locul tau mortii. Stiu ca suna ca o erezie, dar dragostea Sa este revoltatoare.
Va dedic aceste materiale video si va invit sa meditati zilnic la dragostea Lui, pentru ca in felul acesta siguranta mantuirii nu poate sa nu apara in inimile voastre.

 

 

 

 

Madalin

Published in: on Ianuarie 11, 2011 at 8:46 pm  Comments (6)  

The URI to TrackBack this entry is: https://calvinisti.wordpress.com/2011/01/11/isus-te-iubeste/trackback/

RSS feed for comments on this post.

6 comentariiLasă un comentariu

 1. Multumim Madalin

 2. Mada, toate bune si frumoase, dar Karl Barth (si Emil Brunner) au fost niste ‘teologi’ liberali cu concluzii distructive pentru teologia evanghelica. Numai bine.

 3. Asa este cum spune Overseas.

  Wayne Grudem in Teologia Sistematica vorbeste despre Barth ca opus al calvinismului, pentru ca el sustinea ca Dumnezeu a ales pe Hristos si pe toate persoanele in El. Adica, Dumnezeu alege grupuri si nu persoane individuale, ca Dumnezeu nu ne cheama pe nume.

  Mi-a facut mult bine acest video:

 4. Da stiam si eu de Barth, dar mi-a placut chestia asta de a zis-o. Cred ca e si singurul citat care il dau de la el. Stiu cat de daunatoare a fost teologia sa pentru evanghelicii de azi, si nu-l recomand deloc, dar asta nu ma impiedica sa dau un citat de el, la fel cum pot sa-l citez si pe Darwin si pe Marx si pe Ghandi, fara sa fiu de acord cu ei.

  Cu drag, Madalin

 5. SA FIU SINCER NU AM INTELES NIMIKA DIN ACESTE VIDEO DACA E UN SAIT ROMANESC PUNETI IN ROMANA SI PENTRU ACEI CARE NU STIU ALTE LIMBI DOMNUL SA VA BINECUVANTEZE

 6. Isus eu Te iubesc mai mult
  Decât iubesc orice pe-acest pământ
  Eşti tot ce-mi doresc
  Şi toată viaţa mea ţi-o-nchin
  Cu tot ce sunt pe Tine te slăvesc
  Eu te slăvesc ! ♡
  Amin!
  Domnul Isus sa te binecuvanteze !


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: