In Sfarsit: John Piper in Romania

Dumnezeu a ascultat multe rugaciuni si pana la urma John Piper va veni anul acesta in Romania. Se discuta de mai multi ani despre acest proiect pe care eu il salut din toata inima si ma bucur de el. Tot ce as vrea e ca tot mai multi sa fie atenti la mesajul sau si sa mediteze la adevarata evanghelie care este ” Centrata pe Dumnezeu – Il inalta pe Hristos – Este in dependenta de Duhul Sfant”. Sper ca dupa aceasta conferinta tot mai multi romani sa-L doreasca pe Dumnezeu mai mult, pt ca Desiring God sa-si impineasca scopul si aici. Doamne da-ne urechi de auzit si inimi care sa iubeasca adevarul tau.

Mai in jos postez anuntul oficial pe care l-am primit si eu mai demult, dar imi pare rau ca abia acum am apucat sa-l pun pe blog, dar inca mai e destul de mult timp. Deci anuntul:

JOHN PIPER VINE LA BUCUREȘTI

Cunoscutul pastor, autor şi conferenţiar creştin John Piper va participa, ca invitat principal, la două evenimente organizate de Alianţa Evanghelică din România:

1. Conferinţa biblică „DUMNEZEU ESTE EVANGHELIA” – cu înscriere – care va avea loc în perioada 3-5 mai 2012, la Crystal Palace Ballrooms. Alături de John Piper va conferenţia şi Emil Bartoș.
2. Evenimentul intitulat „NU-ȚI IROSI VIAȚA!” – cu intrarea liberă – care se va desfăşura duminică, 6 mai 2012, ora 18:00, la Sala Palatului. Participanții sunt încurajați să-și invite rudele și prietenii la acest eveniment.
Pentru detalii şi înscriere la conferinţă accesaţi www.johnpiper.ro.

Anunț trimis de Alianța Evanghelică din România & co-organizatori

Pentru inscrieri, detalii sau orice alta informatie puteti intra aici: www.johnpiper.ro.

 

Cu bucurie, Madalin

Published in: on februarie 11, 2012 at 8:02 pm  Lasă un comentariu  
Tags: ,

The URI to TrackBack this entry is: https://calvinisti.wordpress.com/2012/02/11/in-sfarsit-john-piper-in-romania/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: