Eu, Dumnezeu si drogurile! Povestea vietii mele…

Dupa cum am spus de multa vreme, m-am tot luptat sa pun filmul asta undeva pe net si nu prea am reusit. El a fost filmat acum 4 ani si montat anul acesta de catre o prietena si o sora draga, Andreea la care ii multumesc din suflet. Sper ca Domnul sa va incurajeze prin aceasta marturie si El sa atraga atentia nu asupra mea ci aspupra harului Sau nespus de mare si de minunat. Eu ma bucur ca o epava asa de ruginita si un mort in putrefactie cum am fost eu are drpetul astazi sa se numeasca copilul lui Dumnezeu. A Lui sa fie gloria si onoarea si inchinarea si maretia in veci de veci. Amin

Aceasta este povestea mea, mai bine zis povestea lui Dumnezeu in viata mea, Inca o dovada a harului Sau nemasurat de mare. Ii dau gloria doar Lui pentru mantuirea de care am parte si traiesc ca sa Il glorific pe El. Fie ca acest film sa ii faca pe toti cei ce se scalda in mocirla pacatului sa se gandeasca ca daca eu am fost scos de acolo si eu au o sansa si ca Dumnezeu nu se da inapoi sa se murdareasca pe maini cu ei. Cu alte cuvinte, Baieti, fosti mei prieteni, inca imi sunteti dragi si ma rog pt voi sa puteti gasi pacea cu Dumnezeu prin Fiul Sau Isus Hristos. Va dedic acest film si vrea ca prin el sa intelegeti ce s-a intamplat de fapt in viata mea cand m-am intors la Domnul. Pt Isu, Sandala, Puski, Genu, Zubi, Mosu, Bondaru, Sobo, Joko, Doru, si toti ceilalti pe care stiti ca inca va iubesc. Domnul sa va dea speranta!

1 Timotei 1:15-17 O, adevărat şi cu totul vrednic de primit este cuvântul, care zice: “Hristos Isus a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi”, dintre care cel dintâi sunt eu.
Dar am căpătat îndurare, pentru ca Isus Hristos să-Şi arate în mine, cel dintâi, toată îndelunga Lui răbdare, ca o pildă celor ce ar crede în El, în urmă, ca să capete viaţa veşnică.
A Împăratului veşniciilor, a nemuritorului, nevăzutului şi singurului Dumnezeu, să fie cinstea şi slava în vecii vecilor! Amin.

Imi pare rau dar nu il incarca wordpress-ul asa ca trebuie sa va urmariti acest link. Sper ca in viitor sa pot pune si pe blog filmul. Daca cineva ma poate ajuta la asta as fi recunoscator.

http://www.megavideo.com/?v=OI3WFIQ7

Madalin

Publicat on octombrie 26, 2009 at 9:37 am  Comments (4)  

The URI to TrackBack this entry is: https://calvinisti.wordpress.com/eu-dumnezeu-si-drogurile-povestea-vietii-mele/trackback/

RSS feed for comments on this post.

4 comentariiLasă un comentariu

  1. Uite cum poti face sa-ti uploadezi filmu pe blog
    http://www.google.com/support/blogger/bin/answer.py?hl=en&answer=67428
    Sau in cel mai rau caz sa cauti un site gen youtube unde sa-ti dea voie sa incarci filmul intreg si sa postezi linkul.

  2. Fii bnecuvantat!

  3. Slavit sa fie Domnul! Pe toti ne-a cautat si ne-a gasit la drumuri si la garduri! De acolo ne-a recuperat. Glorie Lui!

  4. Dumnezeu gaseste toate mijloacele posibile sa-i lumineze pe alesii sai in diferite circumstante.Daca crezi intr-adevar din sufletul tau ca Isus este Fiul lui Dumnezeu si a venit in lume sa te salveze,esti salvat,insa ai grija si te roaga mereu acolo unde ai slabiciuni ca sa nu le mai repeti.De asta cei care i-au mancat trupul si i-au baut sangele prin euharistie au un alt Duh al sfintei Treimi pe care altii nu l-au capatat.Daca unii oameni se mantuiesc prin fapte bune,prin Hristos s-a capatat un har dumnezeiesc si El l-a dat alesilor Sai.In orice fiinta umana exista Duh insa si acesta este slab in lipsa de rugaciune zilnica si de devotie,incredere in Sfanta Treime ,care e ca si cum l-ai vedea pe Dumnezeu ca o floare compusa din pistil,frunze ,petale,asa este si Treimea,Tatal,Fiul si Sfantul Duh,ca o floare care le cuprinde pe toate si tu ii dai un nume de floare.Cand vorbesti despre o floare nu spui,,pistil”sau ,,frunze” sau ,,petale”spui simplu:Floarea soarelui sau crin sau narcisa sau zambila..sau alte nume.Dumnezeu e in toate,dar mai ales in sufletul oamenilor si in constiinta lor care este formata din constient si inconstient.La baza inconstientului e starea de intuneric care nu ajunge la lumina profunda fara dorinta lui Hristos de a trezi Duhul,Spiritul unui om.Daca ajungi la aceasta stare de trezvie interioara si daca ai incredere totala in Dumnezeu mai mult decat in lume,atunci ajungi la starea cea mai inalta de intelegere si de simtire spirituala.Orice om are frumusetea si pacatele sale voite sau nevoite.Sunt mai multe motive pentru care un om poate gresi.Tocmai de aceea nu toti suntem facuti sa simtim la fel sau sa gandim la fel.In toate exista lucrarea lui Dumnezeu cu omul in vointa Lui de a-si reintoarce sufletele alese pentru imparatia Sa.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: